Friday, 7 August 2020

Top Serialet Turke per te i shikuar kete vit

 Pas suksesit të Korrados në TV, Mori vendos të hapë një repart edhe për rroba meshkujsh. Për Silvanën bëhet gjithmonë dhe më e vështirë të fshehë tërheqjen mes saj dhe Leos. Ana mundohet të flasë me prindërit, të cilët e dëbuan pasi mësuan lajmin e shtatzënisë.

Pietroja është i zënë me hapjen e filialeve të reja, duke e lënë pas dore Terezën. Tereza vuan për sjelljen e ftohtë të Pietros dhe për praninë e vazhdueshme të Rozës.

Per te i shikuar keto vizito Seriale Turke me Titra ne Shqip.


Tereza mundohet t’i tregojë prindërve për fejesën e saj me z.Mori, një burrë të divorcuar. Masimoja dhe gruaja e tij kanë ndërmend një plas në lidhje me fëmijën që pret Ana.

Seri Turke per te gjithe.


Top Serialet Turke per te i shikuar kete vit

 Pas suksesit të Korrados në TV, Mori vendos të hapë një repart edhe për rroba meshkujsh. Për Silvanën bëhet gjithmonë dhe më e vështirë të ...